Help ons & koop kaartjes

Kun je ons nog helpen of steunen?

Die vraag komt regelmatig voorbij sinds de crowdfunding op Cinecrowd is afgelopen. En daar zijn we heel er blij mee, want ja, natuurlijk kan dat en het is ook heel erg nodig! We zijn heel erg blij en dankbaar dat de crowdfunding geslaagd is, want dat betekent dat de draaidagen door kunnen gaan. Maar na de draaidagen zijn we er nog niet. Ook voor de post-productie (het bioscoop klaar maken) is nog geld nodig.

Waar is nog geld voor nodig?

Alle gefilmde beelden moeten natuurlijk goed gemonteerd worden door onze editors(soort film monteurs). Onze componist Cedric en zijn muzikanten maken spannende en mooie filmmuziek en geluiden. En dan moet de film ook nog door een groep mensen helemaal worden afgemaakt door alle stemmen met de muziek te mixen en het beeld met special effects en aangepaste kleuren mooi te maken.  Omdat we Het geheim van Sophia in HDR 4K is opgenomen hebben we daar speciale studio’s voor nodig waar onze mensen kunnen werken en ook tussendoor een boterham kunnen eten. Daar hebben we nog extra hulp en geld voor nodig. Maar als onze kinderfilm dan eindelijk helemaal klaar is hebben we gewoon de allerbeste film die ook echt in alle bioscopen  gedraaid kan worden. Kortom, jouw hulp & donatie is nog steeds welkom, en natuurlijk krijg je daar ook iets voor terug. Van bioscoopkaartjes tot vermelding van jouw bedrijfsnaam met logo natuurlijk.

Dankjewel alvast voor jouw hulp en we zien elkaar in de bioscoop bij onze speelfilm Het geheim van Sophia toch?

Kies hier uw gewenste donatie en eventuele reward

JadaEen hele dikke knuffel van cast & crew van Het geheim van Sophia – de Film. Dank je wel.

Sepp
Een duo kaartje voor Het geheim van Sophia – de Film. Tot in de bioscoop!
Dop
Vijf duo kaartjes voor Het geheim van Sophia – de Film Dat wordt een feestje!

Aldo
Op 3 november speel jij mee als figurant op de laatste draaidag van de film en krijgt ook twee kaartjes voor de VVVIP première & Afterparty bij Het geheim van Sophia – de Film. Welkom in ons team!

Ries
Je mag op 3 november de allerlaatste draaidag samen met 5 vrienden figureren figureren en krijgt 10 kaartjes voor de VVVIP première & Afterparty bij Het geheim van Sophia – de Film + je naam op de aftiteling!
Producent
Je wordt in één keer Co-Producent van Het geheim van Sophia! Natuurlijk met jou naam en logo op aftiteling en volledige vermelding op IMDB (zonder aanspraak op rechten en opbrengst) Dat is snel verdient zo'n titel op een echte speelfilm! Welkom in ons productie team!

Wilt u een ander bedrag of misschien iets anders sponsoren? je kunt al vanaf 1 Euro doneren iedere donatie is meer dan welkom. En als je een gave actie op jouw school of club wil organiseren helpen we je daar graag bij natuurlijk. Bel of email als je ons wil helpen even en we nemen dan direct contact met je op.  Alvast heel erg bedankt voor jouw steun en tot in de bioscoop bij onze speelfilm Het geheim van Sophia.

Doneren € -